Financiële Thuiszorg

Financiële Thuiszorg

Uw kinderen wonen niet in de buurt. Of ze zijn te druk. Vroeger regelde uw partner alle financiële zaken. En nu staat u er alleen voor. Of u heeft er gewoon geen zin meer in. Hoe dan ook, wij helpen u graag bij het verwerken van de alledaagse administratieve rompslomp.

U wilt bijvoorbeeld geholpen worden bij het invullen van formulieren, of het indienen van verzoeken, misschien wel voor toeslagen. Of er moeten brieven beantwoord worden, of bankzaken geregeld worden. U moet bijvoorbeeld een periodieke overboeking wijzigen of u moet inloggen om meterstanden via internet door te geven. Wat het ook is, onze 'administratieve thuishulp' komt graag bij u langs wanneer u dat uitkomt. Uw zaken worden geregeld. U krijgt inzicht en dat spaart geld! En, u heeft er een 'maatje' bij!

Woonzorg-advies

Senior Care Planning is gefocust op de financiële kant van woonzorgvoorzieningen voor ouderen. Door de invoering van het scheiden van Wonen en Zorg (SWZ) zullen cliënten met een woonzorgvraag zelf voor hun huisvesting moeten betalen, als ze in een reguliere of een particuliere woonzorgvoorziening willen verblijven.

Bert de Regt

vermogensadviseur zilveren golf, bewindvoerder, conflictbemiddelaar, scheidingsadviseur